Posts

Showing posts from 2010
Image
Anak- anakku....





Image
November 5, 2010

Salam.....
Salam Deepavali dan Salam 1 Malaysia....

Hahahaha...lama nda update page nie...nda sedar masa berlalu begitu cepat...anak2 pun membesar dengan baik....c kakak dah nak masuk sekolah rendah tahun depan, c dd plak akan sambung masuk taska..manakala c akhil plak, hmmmmmm...nda taw la sepa yang maw jaga tahun depan...maw masuk taska pun belum genap lagi 2 tahun...hehehe....

Perangai?? Boleh tahan jua la perangai2 durang 2 urang nie....sengsara gak la law teda urang tulung tinguk2 masa d rumah....

1) Perangai c kakak....semakin degil...penangis masih jua laa..paling susah maw dilarang...suka membuli adik2nya...dan sejak akhir2 nie 3 minggu nda datang pi sekolah tadika..nasib baik la tadika ABIM tue d bayar...law sekolah tadika biasa, awal2 sudah kick-out...hehe...tp, alhamdulillah...c kakak sudah pandai membaca dan mengira...keputusan exam?? kita tunggu jer hujung tahun nie...

2) Perangai c adik pulak berbeza ckit...adik suka pegi sekolah...kasi bangun pagi pun nda me…

2010 Begins....

Image
Assalammualaikum....
Haiii...lamanyer aku nda update blog ku nie...mgkn lupa..mgkn jua bz..besa la, ank da 3 org kn...hihihihihi..Oh! ya..last post aku bgtaw ttg kelahiran ank lelaki ku yg di nnt2kn..Alhamdulillah akhirnya aku selamat melahirkan baby Boy di Hosp.Papar pd 16.10.2009 tepat jam 4.20am..iaitu lewat 2ari dr due date aku... Baby Boy kami namakan FADZRUL AKHILSHAH slps nama Hakimi tidak lg kmi gunakan...'F' sbb 2org ank kmi guna 'F" gak..Fazreen n Fareesya.."AKHIL" merujuk kpd Akhil Hayy yg secara spontan aku sebut sbb aku gergitan dgn laki aku yg pura2 nda taw apa nama nya sdgkn da penah bincangkan pn...tp mna taw dia suka ler plak nama Akhil tue..bgus aku trima jak, law tk dia mo namakan "lordpain" knunk...ntah apa2 ntah...cit..cit...(nnt kna cuci telinga aku ole bapa aku) Bila dah ada baby Boy nie maka, secara rasminya lengkap sda famili kami...jd?? apaaa??? mo tmbh lg?? OH!! NOOO...ckup la kuota tue dlu...kc besar dlu ank..dgn perangai l…