Planner Giveaway by Eeca Shyaa


As-Salam...

Mengintai Blog-blog...tupppp tupppp terintai pulak Planner Handmade yang cantik nie..unik pulak tu...sekali imbas terus tertarik hati dan sanubari tau!! So, doakan la saya menang Planner nie yerrr...hehehe...InsyaAllah..aminnnn

Planner GiveAway by Eeca Shyaa bermula pada 05.08.2017 hingga 31.08.2017.

Apa tunggu lagi.....jommmm...joinnnn.... :)




" So yeah, jom follow syarat-syarat untuk join Planner Giveaway By Eeca Shyaa ni. 

1. Follow blog Eeca Shyaa
2. Follow Instagram Eeca Shyaa
3. Follow Facebook page Xechalogy.
4. Komen mana-mana dua entri yang ada dalam blog ini.
5. Copy banner dan buat satu entri bertajuk "Planner Giveaway by Eeca Shyaa".(please backlink)
6. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen disini.

Semua syarat wajib dibuat. Mudah jak kan? Tak buat pening kepala pun. Hehe. Giveaway ini akan berlangsung dari 05/08/2017 hingga 31/08/2017. Pemenang hanya seorang sahaja dan akan dipilih melalui Random.org. Result akan diumum pada minggu pertama bulan September jika tidak ada apa-apa halangan. Giveaway ini hanya valid untuk yang tinggal di Malaysia sahaja. "


Wish me luck :)

Comments

Post a Comment

Thank you for visiting me !!

Popular posts from this blog

Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi

Segment: Increase Your Followers by Que

Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com #tamat#